Menu

Italië

Italië: wat een heerlijk land is dat toch! Al meerdere keren hebben we hier mogen genieten. Je kunt dan ook prachtig wandelen in Italië! Ben je op zoek naar leuke wandelroutes? Kijk dan hieronder en kies uit een van de vele blogs.

Wil je bijvoorbeeld gaan wandelen in de Dolomieten? Goed idee, want was is het daar mooi! We zijn er meerdere weken op vakantie geweest en de blogs over wandelingen in de Dolomieten worden nog steeds aangevuld. Genoeg keus dus.

Ook het Gardameer is een ontzettend mooie plek om te verblijven. Wij waren hier een week in de meivakantie, waardoor het er nog niet te heet was en vooral ook nog best rustig. We verbleven aan de westkant van het meer in Toscolano-Maderno. Natuurlijk zijn ook hier weer genoeg mooie hikes te vinden, want wandelen bij het Gardameer is gewoon heerlijk om te doen.

Tot slot zijn we ook nog een keer in de meivakantie in het Passeiertal bij Merano geweest. Merano staat bekend als een van de zonnigste steden in Zuid-Tirol. Ook bij Merano kun je weer prachtig wandelen.

Veel lees- en wandelplezier gewenst!

Lees hier alle artikelen over hikes in Italië. Veel plezier!